Tuesday, March 13, 2012

DOWNLOAD CINTA KURA-KURA FULL MOVIE 2012

DOWNLOAD CINTA KURA-KURA FULL MOVIE 2012 - Inidia DOWNLOAD FILM CINTA KURA-KURA FULL MOVIE 2012Filem Cinta Kura-Kura ialah sebuah filem cereka yang bergenre komedi dan romantik terbitan KRU Studios Sdn Bhd manakala pengarah Filem Cinta Kura-Kura ialah Nizam Zakaria. Filem ini dibintangi pelakon terkenal antaranya Aeril Zafrel (Watak Utama), Tiz Zaqyal (Watak Utama), Zizan Raja Lawak (Kura-kura), Shy8, Farah Fauzana, Harun Salim Bachik dan banyak lagi. Jangan lupa menonton filem Cinta Kura-Kura kerana pasti anda akan berasa puas selepas menonton filem ini. Banayk adegan lucu yang akan membuat anda tidak berhenti bergelak ketawa.

Sinopsis Filem Cinta Kura-Kura 2012

Cinta Kura-Kura mengisahkan tentang seorang gadis ceria berusia 21 tahun bernama Nani bersama binatang peliharaannya, Nico. Nico adalah seekor kura-kura spesis terancam dan ia mempunyai kelebihan luarbiasa iaitu boleh bercakap dengan manusia, tapi sekiranya dia mahu melakukannya... Kisah romantik komedi ini bermula disaat Nani berpindah ke rumah abangnya, Amin. Jiran Nani, Adam telah jatuh hati dengan Nani sejak kali pertama dia memandangnya. Tetapi Nico tidak suka dengan Adam lalu berusaha mensabotaj usaha Adam untuk mendekati Nani.

DOWNLOAD CINTA KURA-KURA FULL MOVIE 2012
Tiz Zaqyah dan Aeril Zafrel bersama kura-kura
Dalam masa yang sama, Nico mempunyai calon kegemarannya sendiri iaitu Fadzly, seorang pengurus kedai haiwan untuk berpacaran dengan Nani. Walaubagaimanapun, Fadzly mempunyai motif jahat untuk mendekati Nani bertujuan untuk menculik Nico dan dijual ke sebuah restoran sebagai makanan eksotik. Filem cereka berkonsep fantasi romantik komedi ini julung-julung kali menampilkan teknologi CGI bagi animasi watak Nico, disampaikan dalam babak serta dialog lucu sesuai untuk tontonan umum.

Link Download Filem Cinta Kura-Kura 2012

Cinta Kura-Kura Full Movie Download Mediafire 2012 - Part 1 
Cinta Kura-Kura Full Movie Download Mediafire 2012 - Part 2
Cinta Kura-Kura Full Movie Download Mediafire 2012 - Part 3
Cinta Kura-Kura Full Movie Download Mediafire 2012 - Part 4
**Harap bersabar. Link Download belum ada. Link akan dikemaskini tidak lama lagi.
sumber
rating 5